»Resnični zdravilci bolezni so naravne sile v nas samih.«

Hipokrat (460-380 p.n.š.), grški antični zdravnik, ki še danes velja za eno najbolj izjemnih osebnosti v medicini vseh časov

Bioterapija

BIOTERAPIJA je najstarejši in najbolj naraven način usklajevanja energije telesa in duha. Pripomore k samozdravljenju, odpravljanju bolečine ter krepi telo in duha. Je popolnoma neškodljiva, brez stranskih učinkov, ne povzroča zasvojenosti, v vsakem primeru nam lahko samo pomaga.

Primerna je za vse zdravstvene težave in bolezni in je učinkovita pri večini kroničnih bolezni. Bioenergijski tretma poteka štiri dni zapored ob približno istem času, saj je potrebno telo in organe pripraviti do tega da delujejo v istem ritmu (bioritmu). Bioterapija je podpora energijskemu in fizičnemu telesu, da pravilno deluje ali da lažje in učinkovitejše vrši samozdravljenje, rehabilitacijo ali regeneracijo.

BIOENERGIJA, nekateri ji pravijo bioplazma, drugi prana, chi ipd. je življenjska energija, ki jo imamo vsa živa bitja. Pomankanje oziroma neravnovesje te energije v telesu lahko povzroči nastanek bolezni.

Da bi preprečili nastanek bolezni ali zdravili že prisotne znake, lahko z bioterapevtskimi terapijami, ki poteka po načelih fizike, prenašamo energijo, jo razporejamo, dodajamo ali odvzemam in to vse v interesu ravnovesja.

S tehniko Zdenka Domančiča lahko v razmeroma kratkem času telo energijsko privedemo v ravnovesje, telesu pomagamo do dobre cirkulacije krvi in limfe, kar je osnova za vsako samozdravljenje , rehabilitacijo ali regeneracijo, ki jo telo vrši samo in jo posameznik potrebuje